duminică, 19 ianuarie 2014

FLASH ! FLASH ! FLASH ! NOUTATI !

Stiu ca este putin WOW faptul ca postez dar am vesti bune . Cat timp nu am mai postat am descoperit talente care si-au scos din carapace talentul si l-au expus pe internet . Dovezile exista !

http://www.wattpad.com/story/9556471-forever-here O frumoasa poveste de pe site-ul wattpad demonstreaza ca talentul exista . Mici suflete creative ce se ascund in spatele unor povesti .
Povestea merita citita .

In caz ca nu va plac povestile si vreti sa ramaneti dar la citit blogg-uri , am dat si de un blogg cu postari bune , nu sunt foarte multe dar sunt sigura ca vor fi . http://feelings-ndreams.blogspot.ro/


So :3 Have fun .

sâmbătă, 22 iunie 2013

PARERI NASOALE !!!! :-& .

    Cineva nu te suporta ? Pur si simplu are ceva cu tine ? Parerea persoanei respective despre tine nu este foarte buna ? Te barfeste ? Are mereu ceva de comentat ? CLAR !  

Toti cunoastem astfel de persoane  , asa cred  . Aceste specimene care comenteaza tot timpul indiferent de situatie si de moment sunt peste tot si se bucura de orice  nereusita a ta . 
Desi aceste pareri si comentariile pe care le fac " specimenele " uneori ne deranjeaza si le punem la suflet nu trebuie sa mai facem asta  . Stiu , din propria experienta ca  nu este usor dar daca incercam o sa reusim sa ignoram toate astea . 

    Trebuie sa ne cunoastem noi pe noi insine  , sa stim cine suntem cu adevarat si asa nu vom mai da curs tuturor parerilor nasoale .  

Daca sunteti deranjati de aceste pareri si simtiti ca nu le mai puteti face fata incercati sa zambiti  , sa fiti puternici si asa veti trece mai repede peste ;d .

TEENAGERS I S B A C K ;*

    Stiu , stiu  .. multe persoane credeau ca nu o sa mai postez si se bucurau evident  eh , dar pentru cei care citesc cat de cat blogul si nu sunt putin am revenit . Nu am mai postat pentru ca am avut ceva probleme  , atat eu cat si pc-ul si am decis sa iau o pauza sa ma gandesc daca vreau sa continuii cu blogul sau nu .
O sa continui chiar daca multora nu le place ce scriu .. poate isi vor schimba parerea sau poate nu cine stie .


Deci de maine voi  posta si voi lua asta in serios .

luni, 10 iunie 2013

FRUMUSETE ???

 " FRUMUSETEA NU INSEAMNA SA AI O FATA DRAGUTA . FRUMUSETEA INSEAMNA SA AI O MINTE BUNA , O INIMA FRUMOASA  & UN SUFLET DRAGUT ! "

     Pentru mult fete acum frumusetea inseamna doar  o fata  plina de operatii estetice dar si un corp mult mai plin de operatii sau  . . . buze mari date cu un gloss roz bombon , foarte mult fond de ten si cam tot ce tine de make-up .  Eu cred ca atunci cand o fata zambeste este de 100 de ori mai frumoasa dar  . . nu neg nici micile " magii " pe care un machiaj bine aplicat le face .
1 . O fata neincrijita nu intoarce foarte multe capete si nici nu este foarte cunoscuta .
2 . O fata cu un zambet frumos si cu o privire senina  uneori mai intoarce capete si este destul de cunoscuta.
3 . O fata macheata , aranjata foarte bine intoarce multe capete si este foarte cunoscuta si apreciata pentru felul in care arata .
Deci , in mare parte MAKE UP la putere desi frumusetea nu inseamna doar asta  . .  Degeaba esti frumoasa daca :
- nu stii cum sa te comporti cu oamenii din jurul tau
- ii crezi pe ceilalti inferiori
- ai o inima " de piatra "
- te crezi cea mai frumoasa si ii critici pe cei din jurul tau .
   
Asta este parerea mea ! :D

PARINTII ! :O

       Mda  . . majoritatea adolescentilor au probleme cu parintii iar acum . . a venit vremea sa scriu despre asta . Am impresia ca orice am face nu ii putem multumii  . . . si vor din ce in ce mai mult , au din ce in ce mai multe asteptari pentru ca incepem sa crestem si trebuie sa avem responsabilitati . Sincer ? Nu vreau sa am nici o responsabilitate , vreau sa fiu fara probleme daca se poate   . . . si nu prea se poate .
La adolescenta relatia dintre copil-parinte si parinte-copil cam are de suferit pentru ca noi vrem mai multa libertate , vrem sa ne distram mai mult si sa uitam de orice responsabilitate iar parintii nostri incearca sa ne explice ca nu e bine ceea ce facem iar de aici apar tot felul de critici .
    Nu stiu daca parintii nostri au observat ( spun " nostri " pentru ca vorbesc in mare ) dar atunci cand ei ne interzic ceva noi facem tot posibilul sa facem sau sa obtinem acel ceva pentru ca asa suntem noi adolescentii..  Nu imi place sa ma cert cu ai mei si probabil nici voua dar parintii prea isi doresc cel mai perfect copil , cel mai despet cel mai cel si incep cu : " Trebuie sa ajungi ceva in viata ! ; Pune mana si invata ! ; Ia note bune ! .. ok  , replicile astea pur si simplu ma innebunesc .
   
P.s : poate ca postarea asta nu prea are sens  . . dar am scris ce am gandit si ce am simtit .

sâmbătă, 8 iunie 2013

IUBIRE & PRIETENIE ( part 2 )

Dupa cateva minute Maya e la mine .

M : deci mergi cu mine la cumparaturi ?
E : nu am chef de nimic azi si bunicamea ma streseaza sa ma duc la scoala .
M : pai si ?
E : m-as duce daca profa nu m-ar asculta .
M : care ?
E : chioara  . .
M : eu am plecat , trebuie sa vina Mike .
E : ok , bafta !

Si , ce poti face cand nu ai chef de scoala dar esti nevoita sa te duci ? Sa ma prefac ca mi-e rau  . . . bunicamea stie deja
ca ma simt excelent si " Mi-e rau "  mereu cand nu am chef de scoala . O sun  pe Sasha poate are chef sa mearga la un bar.. .

E : Sahsa , mergi la scoala ?
S : pe dracu' sunt la  S & V .  ( barul cu cele mai multe bauturi )
E : vin si eu .
S : cum scapi de ' mamaie ' ?
E : ii zic ca plec la scoala logic .
S : te astept , e si Marc . [ tipul pe care il plac ] .

 Dupa 10 minute in care ma aranjez , imi iau gheozdanul in spate ca na'  plec la scoala  ..  Ma duc in sufragerie la bunica
sa-i spun ca plec .

E : buniiii ;;) am plecat la scoala .
B : Bine Karii , vezi sa nu vii tarziu acasa .
E : da , evident .

 Ies afara si ma indrept direct catre bar  ..

* Dupa 10 minute *

S : uite cine e aici !
E : au ! nu crezi ca ai baut cam mult ?
S : ' fata lu bunica ' tu de ce ai venit aici ?
E : mda , sa beau da nu asa  . .
S : Marc , vrea sa discutati .
E : dar si Marc e beat Sasha ce dracu ' .

* Marc se apropie insistent de mine .

E : Marc , ai exagerat ..
M : trebuie sa fim mai mult decat prieteni .
E : MARC !

FACEBOOK NAME !

   Cred ca majoritatea oamenilor au probleme acolo sus . . . creierul lor se zbate ca un peste pe uscat . Nu sunt singura care primeste cereri de prietenie de la persoane cu nume gen : Balonash de sapun  ; Papusha ta ; Antonia Official ; Boss de boss .  OK !
Inteleg ca suferiti sau nu stiu :-?? va este rusine cu numele voastre dar deja e aiurea ma ! De la cine o sa primim cereri de prietenie peste 2-3 zile de la Adam si Eva ? sau poate nu stiu ce inger te vrea la prietenii apropiati . ;;) O da ! ♥ Justin Bieber mi-a dat cerere aseara si mi-a spus sa ii fac o vizita ! =))